Pravila za prave guvernante

Pravila za prave guvernante - Jennifer Ashley | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Ashley
DIMENZIJA
11,17 MB
IME DATOTEKE
Pravila za prave guvernante.pdf
ISBN
5738435026570

OPIS

Škotski odvetnik Sinclair McBride zlahka opravi z najbolj zakrknjenimi londonskimi zločinci – vdovčeva neukročena otroka pa sta povsem druga pesem. Mala Caitriona in Andrew imata vsak teden drugo guvernanto, saj vse v solzah pobegnejo.Roberta Frasier, na kratko Bertie, se pojavi v Sinclairjevem življenju, ko mu ukrade uro – zatem pa še poljub. Čedni gorjan jo privlači in Bertie njegova otroka po spletu okoliščin reši iz nevarnosti ter ju odpelje domov k očetu. Sinclair osupel ugotovi, kako zelo jo otroka ubogata, zato živahno lepotico prosi, naj bo njuna guvernanta.Niti za hip pa ne pomisli, da bo nenavadna damica tudi njega naučila malenkost ali dve o ljubezni.

Dodaj v košarico Škandalozni zakon lady Isabelle, 2. knjiga (mehka vezava) 12,99 € ... slovenščine : učbenik za pripravo na izpit iz znanja slovenščine na srednji in visoki ravni.

ASHLEY, Jennifer Pravila za prave guvernante / Jennifer Ashley ; prevod Anja Bakan. Zgodbe Škotskega višavja, 7. knjiga.

POVEZANE KNJIGE