Polnočni užitki z malopridnežem

Polnočni užitki z malopridnežem - Lorraine Heath | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
11,88 MB
IME DATOTEKE
Polnočni užitki z malopridnežem.pdf
ISBN
1068356503573

OPIS

Iskala je maščevanje, a odkrila poželenje... Eleanor Watkins si na vso moč prizadeva, da bi maščevala sestrino smrt, vendar pa niti pomisli ne, da se bo pri tem zagledala v moškega, ki ji sledi povsod, kamor gre. Kmalu je prav nič ne more zadržati stran od objema pregrešno privlačnega malopridneža, niti lastne nevarne skrivnosti.James Swindler trdo dela, da bi se odkupil za svojo neugledno preteklost. V bleščečih salonih Londona je prav tako domač kot na najnevarnejših ulicah. Ko kot inšpektor dobi nalogo, da pazi na skrivnostno damo, ki jo sumijo zločinskih dejanj, je odločen, da bo izrabil svoje veščine zapeljevanja, da bi Eleanor zapeljal do te mere, da bi mu razkrila svoje načrte.

James, #4)... Strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od naročila, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina). Ker je kupec knjige že prejel pa vendar od naročila odstopi, mora knjige nepoškodovane in v nespremenjeni količini odposlati pošiljatelju po pogojih navedenih v prejšnjem odstavku... Polnočni užitki z malopridnežem.

Šifra oglasa: 6267534. Domov > Knjižnično nadomestilo > Polnočni užitki z malopridnežem. Pregled izposoj po knjižnicah.

POVEZANE KNJIGE