Polnočni užitki z malopridnežem

Polnočni užitki z malopridnežem - Lorraine Heath | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
7,34 MB
IME DATOTEKE
Polnočni užitki z malopridnežem.pdf
ISBN
6598231725170

OPIS

Iskala je maščevanje, a odkrila poželenje... Eleanor Watkins si na vso moč prizadeva, da bi maščevala sestrino smrt, vendar pa niti pomisli ne, da se bo pri tem zagledala v moškega, ki ji sledi povsod, kamor gre. Kmalu je prav nič ne more zadržati stran od objema pregrešno privlačnega malopridneža, niti lastne nevarne skrivnosti.James Swindler trdo dela, da bi se odkupil za svojo neugledno preteklost. V bleščečih salonih Londona je prav tako domač kot na najnevarnejših ulicah. Ko kot inšpektor dobi nalogo, da pazi na skrivnostno damo, ki jo sumijo zločinskih dejanj, je odločen, da bo izrabil svoje veščine zapeljevanja, da bi Eleanor zapeljal do te mere, da bi mu razkrila svoje načrte.

Leto izdaje 2017. Uvodna stran›Knjige ›Romani in poezija ›Erotični romani › Lorraine Heath: Polnočni užitki z malopridnežem (broširana). Lorraine Heath. Iskala je maščevanje, a odkrila poželenje ...

. Proszę o potwierdzenie przybycia do dnia .

POVEZANE KNJIGE