Moja mala velikonočna zgodba

Moja mala velikonočna zgodba - Christina Goodings | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christina Goodings
DIMENZIJA
3,88 MB
IME DATOTEKE
Moja mala velikonočna zgodba.pdf
ISBN
7986246246232

OPIS

Velikonočna zgodba za najmlajšeSlikanica malega formata, ki najmlajšim razkriva pomen in globino praznika velike noči.Skrivnost naše vere, popisana tako, da se boste o njej lahko pogovarjali tudi z najmlajšimi, je v knjižici v vseh glavnih potezah predstavljena z zgovornimi, otrokom prijaznimi ilustracijami. Vabi nas k ljubezni in odpuščanju kot vodilu našega veselega oznanila!

... Velikonočna zgodba za najmlajše Slikanica malega formata, ki najmlajšim razkriva pomen in globino praznika velike noči.

Velikonočna zgodba za najmlajše Slikanica malega formata, ki najmlajšim razkriva pomen in globino praznika velike noči. Skrivnost naše vere, popisana tako, da se boste o njej lahko pogovarjali tudi z najmlajšimi, je v knjižici v vseh glavnih potezah predstavljena z zgovornimi, otrokom ... Velikonočna zgodba za najmlajše.

POVEZANE KNJIGE