Kako prebudimo svoj polni potencial

Kako prebudimo svoj polni potencial - Paramhansa Yogananda | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paramhansa Yogananda
DIMENZIJA
9,2 MB
IME DATOTEKE
Kako prebudimo svoj polni potencial.pdf
ISBN
3677477685014

OPIS

Paramhansa Yogananda vam ponuja sočutno in mogočno podporo pri »plavanju po reki navzgor proti trajni sreči«. Kot pravi sam: »Popolna Božja podoba znotraj vas je popačena zaradi vašega mentalnega nemira ... Naučite se, kako pomiriti mentalne valove s čarobno palico osredotočenosti, in uzrli boste svoje nepopačene, vsemogočne sposobnosti.«V tej praktični in navdihujoči knjižici, prepleteni z značilnim Yoganandovim humorjem in človeškostjo, vas bo naučil:- Kako se otresemo starih, omejujočih navad in prepričanj- Kako razvijemo nove in koristne navade- Kako uporabljamo silno moč uma- Razumeti koristi meditacije- Natančnih meditativnih postopkov – »največje darilo Indije svetu«- Kako odklenemo svoj polni potencialKnjiga bo vaša prijateljica in zemljevid na najpomembnejšem od vseh potovanj: na potovanju odkrivanja svojega višjega jaza.

V tej praktični in navdihujoči knjižici Kako prebudimo svoj polni potencial, prepleteni z značilnim Yoganandovim humorjem in človeškostjo, vas bo naučil: - Kako se otresemo starih, omejujočih navad in prepričanj - Kako razvijemo nove in koristne navade Vsaka duša je na poti samospoznavanja. Dolžina potovanja je odvisna od odločitev, ki jih sprejemamo.

1 Ugotovite, kaj je vaš "pravi" potencial. Bistvo vsega je, da preberete najboljšega človeka, ki ga lahko postanete, in se v celoti izrazite. Ena izmed ključnih sprememb v prehranjevanju pri meni je bila, da sem spremenila pogled in fokus.

POVEZANE KNJIGE