Gojenje in rez sadnih rastlin

Gojenje in rez sadnih rastlin - Jerneja Jakopič, Franci Štampar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jakopič, Franci Štampar
DIMENZIJA
4,53 MB
IME DATOTEKE
Gojenje in rez sadnih rastlin.pdf
ISBN
7034809281630

OPIS

Pred nami je nova izdaja praktičnega priročnika. Predstavljene so zahteve posamezne sadne vrste glede podnebja in tal, kakšna gojitvena oblika je za posamezno vrsto najprimernejša, kako jo gojiti od sajenja do rodnosti ter vzdrževati v polni rodnosti, da bi bilo to obdobje čim daljše. V knjigi je predstavljeno gojenje vseh tradicionalnih sadnih vrst, ki jih poznamo v Sloveniji in jih gojimo tako v intenzivnih nasadih kot na vrtovih. Dodali pa smo tudi kar nekaj novih sadnih vrst (brusnice, goji jagode, šmarno hrušico, šipek, granatno jabolko, dren, murvo, asimino, rožič ...) , ki so prijetna popestritev vrtov ljubiteljskih sadjarjev

17,00 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Znebimo se polžev.

Večje rane (2 cm in več), pa je potrebno premazati z cepilno smolo. Smola preprečuje glivične okužbe. gojenje-rez-sadnih-rastlin-knjiga.

POVEZANE KNJIGE