Gojenje in rez sadnih rastlin

Gojenje in rez sadnih rastlin - Jerneja Jakopič, Franci Štampar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jakopič, Franci Štampar
DIMENZIJA
7,75 MB
IME DATOTEKE
Gojenje in rez sadnih rastlin.pdf
ISBN
9168184327473

OPIS

Pred nami je nova izdaja praktičnega priročnika. Predstavljene so zahteve posamezne sadne vrste glede podnebja in tal, kakšna gojitvena oblika je za posamezno vrsto najprimernejša, kako jo gojiti od sajenja do rodnosti ter vzdrževati v polni rodnosti, da bi bilo to obdobje čim daljše. V knjigi je predstavljeno gojenje vseh tradicionalnih sadnih vrst, ki jih poznamo v Sloveniji in jih gojimo tako v intenzivnih nasadih kot na vrtovih. Dodali pa smo tudi kar nekaj novih sadnih vrst (brusnice, goji jagode, šmarno hrušico, šipek, granatno jabolko, dren, murvo, asimino, rožič ...) , ki so prijetna popestritev vrtov ljubiteljskih sadjarjev

mar 2017. Franci Štampar, Jerneja Jakopi č ( 0) ISBN/EAN:P_9789612034603 ... Gojenje in rez sadnih rastlin .

Franci Štampar, Jerneja Jakopi č ( 0) ISBN/EAN:P_9789612034603 ... Gojenje in rez sadnih rastlin . V knjigi je predstavljeno gojenje vseh tradicionalnih sadnih vrst, ki jih poznamo v Sloveniji in jih gojimo tako v intenzivnih nasadih kot na vrtovih. Gojenje ~e{nje (Prunus avium) Gojenje in rez sadnih rastlin 7 Beskev - vretenast grm je najpogostej{a gojitvena oblika.

POVEZANE KNJIGE