Gobe

Gobe - Renate Zollner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Renate Zollner
DIMENZIJA
9,21 MB
IME DATOTEKE
Gobe.pdf
ISBN
9614845155531

OPIS

Gobe so pravi zaklad. Občudujemo jih lahko na tržnici, kako se raznovrstne razkazujejo v zabojčkih pred trgovcem, še dragocenejše pa so, ko iz njih pripravimo okusne jedi. Lisičke, jurčki, smrčki … nas razveseljujejo od pomladi do jeseni, vendar včasih ne vemo prav dobro, kako bi jih pripravili, da bi na krožniku kar najbolj zablesteli.Da nam zamisli za jedi z gobami ne bi zmanjkalo, je avtorica Renate Zollner, izkušena poznavalka gob, zbrala recepte za okusne jedi z gobami. Nastala je tale knjiga, ki združuje tradicionalno in novejšo kuhinjo. Delo odlikujejo vrhunske barvne fotografije.

Healbe GoBe. It determines when you are in a light state of sleep and... GoBe 2 uses Healbe FLOW Technology and an impedance sensor to automatically monitor calorie intake and hydration levels non-invasively - through the skin on users' wrists. The GoBe2 fitness watch emphasizes the 'automatic everything' approach.

"Gobe" (song), a 2013 single by Nigerian singer Davido. Gobe Software (1997-2010), a software company.

POVEZANE KNJIGE