Vsi moramo biti feministi

Vsi moramo biti feministi - Chimamanda Ngozi Adichie | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chimamanda Ngozi Adichie
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Vsi moramo biti feministi.pdf
ISBN
3492620181645

OPIS

Spol, kot se izraža dandanes, je ena sama krivica. Jaz sem jezna. Vsi mi bi morali biti jezni. Jeza je v zgodovini pogosto spodbudila pozitivne spremembe. In poleg tega, da sem jezna, sem tudi optimistična, ker močno verjamem v sposobnost ljudi, da se lahko spremenijo na bolje.Vsesvetovna uspešnica Chimamande Ngozi Adichie."Odločila sem se, da se za svojo ženstvenost ne bom več opravičevala. In hočem, da me spoštujejo v vsej moji ženskosti. Ker si to zaslužim. Rada imam politiko in zgodovino, najbolj vesela sem, kadar lahko temeljito razpravljam o idejah. Punčkasta sem. Z veseljem sem punčkasta. "

Umeščen je v čas vojaškega udara v Nigeriji ter nakazuje. Digitalna knjižnica Slovenije - dLib.si. Izvoz v EndNote (RIS format) Zapri Začnimo s sanjami - o enakosti.

Spol, kot se izraža dandanes, je ena sama krivica. Jaz sem jezna.

POVEZANE KNJIGE