Vrtnarimo z Jernejo

Vrtnarimo z Jernejo - Jerneja Jošar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jošar
DIMENZIJA
5,9 MB
IME DATOTEKE
Vrtnarimo z Jernejo.pdf
ISBN
2694458851376

OPIS

Ekološki vrt v štirih letnih časih. Avtorica velike uspešnice Ekološko vrtnarjenje za vsakogar Jerneja Jošar vas bo v novi knjigi vodila skozi vrtna opravila, ki so potrebna, da bo na vašem vrtu cvetelo in brstelo vse leto.

Jerneja vam bo svetovala v Vrtnarski hiši v Ljubljani na Rudniku, najdete pa jo tudi na spletni strani www.cvetlicna.si Jerneja Jošar, avtorica priročnikov Vrtnarimo z Jernejo in Ekološko vrtnarjenje za vsakogar, je agronomka, ki najbolj uživa na vrtu. In to že od malega, saj so jo bolj kot zabave zanimali pridelki in male živali, ki so se sprehajale po maminem vrtu. Vrtnarimo z Jernejo .

... priljubljene vrtnarice Jerneje Jošar so oblikovno dodelani in poleg zakulisnega vpogleda v njeno delo in življenje z vrtom skozi vse leto prinašajo tudi več simpatičnih in uporabnih presenečenj.

POVEZANE KNJIGE