Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih regijah

Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih regijah - Barbara Lampič, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Lampič, ... [et al.]
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih regijah.pdf
ISBN
3223625638872

OPIS

Študija trajnosti slovenskega kmetijstva, ki poudarjeno vrednoti razliko oz. specifike posamezne regije, poleg rezultatov, povednih kartografskih in grafičnih prikazov, odpira še širšo diskusijo, s katero se mora seznaniti slovenska regionalna in kmetijska politika ter z njima povezani resorji. Končne ugotovitve in primerjave regij so zanimive prav zaradi možnosti informiranja, medsektorskega komuniciranja in uporabe rezultatov zelo širokega kroga relevantnih strokovnih služb. Velika sporočilnost je morda še pomembnejša za tiste resorje, ki niso neposredno povezani s kmetijstvom, so pa odločilni pri regionalnem načrtovanju in prehodu v bolj trajnostne modele. (iz recenzije)

Geografija Balkana in njegovega obrobja. Oddelek za geografijo.

Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih ... Razlog za takšno usmeritev je predvsem v dejstvu, da obsega kras slabo polovico slovenskega ozemlja. Poleg tega je krasoslovje s pomožnimi vedami edina znanstvena veda, ki ima korenine na ozemlju današnje Slovenije in ga kot takega razumevamo kot eno temeljnih slovenskih nacionalnih ved. Razlog za takšno usmeritev je predvsem v dejstvu, da obsega kras slabo polovico slovenskega ozemlja.

POVEZANE KNJIGE