Razprtije

Razprtije - René Goscinny, Albert Uderzo | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
René Goscinny, Albert Uderzo
DIMENZIJA
6,65 MB
IME DATOTEKE
Razprtije.pdf
ISBN
1248233072078

OPIS

Julij Cezar si še vedno prizadeva, da bi z obličja sveta enkrat za vselej izbrisal malo galsko vasico, ki se mu ne neha upirati. Tokrat se odloči, da bo v Galijo poslal sejalca razprtij: to je Kaj Mazabregom, nebodigatreba, ki zaneti prepir povsod, kamor pride. In nazadnje mu po pretanjeno izpeljani ukani uspe, da razedini vaščane. Prepriča jih namreč, da je Asterix zamenjal skrivnost čarobnega naboja za vazo, polno dragih kamnov. Bo zvitemu Asterixu in modremu Panoramixu uspelo razkrinkati obrekovanje in znova zediniti edinstveno in neuklonljivo galsko vas?

Očitki dežujejo po županu Dragu Vogrinčiču, hkrati pa mu je šest svetnikov izrazilo javno podporo. Timotej MILANOV.

maj 2018 ob 16:17 Seul - MMC RTV SLO, STA Nekdanji nemški kancler, ki je vladal med letoma 1998 in 2005, je znan po pestrem zasebnem življenju. Poročen je bil že štirikrat, zaradi česar je dobil vzdevek Audi - po ... Preseneča pa, da kljub hudi krizi v času pandemije še vedno najde čas, da na prvo mesto postavlja ideološke razprtije, napade in polarizacijo«, ocenjuje Der Standard.

POVEZANE KNJIGE