Najlepše antične pripovedke

Najlepše antične pripovedke Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,47 MB
IME DATOTEKE
Najlepše antične pripovedke.pdf
ISBN
4944174977547

OPIS

Antični miti in junaške pripovedke ne pričajo le o sijaju davne civilizacije, iz katere je zrasla sodobna evropska kultura. Z motiviko so že od nekdaj napajali književna dela – marsikaterega brez poznavanja antičnih pripovedk preprosto ne moremo zares razumeti .Antične pripovedke, ki jih je zbral in v celoto povezal Gustav Schwab, so torej nepogrešljivo – in naravnost odlično – branje za bralce vseh starosti in eden od temeljev splošne razgledanosti. Zaradi poljudnega in privlačnega sloga, zanimivih junakov in dramatičnih zapletov, polnih čudežev in junaštev, ponujajo tudi sproščajoč odmik od vsakdanjika v slikovite in razgibane mitične svetove.Zato sedma izdaja Najlepših antičnih pripovedk z novim slikovnim gradivom in sodobnejšim oblikovanjem zanesljivo sodi v vsako družinsko knjižnico.

Poglej. ZGODBE ZA LAHKO NOČ . Vsebine, ki ste jo iskali, žal ne moremo prikazati ali vsebina ne obstaja.

Zaenkrat še ni nobenih ocen. Be the first to review "NAJLEPŠE ANTIČNE PRIPOVEDKE - Gustav Schwab" Prekliči odgovor Morate biti prijavljeni kako bi objavili prispevek. Vsebina ne obstaja.

POVEZANE KNJIGE