Mulčki. Začetek zgodbe

Mulčki. Začetek zgodbe - Charles M. Schulz | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles M. Schulz
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Mulčki. Začetek zgodbe.pdf
ISBN
4950363888914

OPIS

Snoopy je čudovito umirjen in hkrati hudomušen kuža, ki ga Slovenci dobro poznamo. Njegovega slavnega, zvestega človeškega prijatelja Charlieja Browna in Charliejevo zanimivo malo druščino pa smo nekako spregledali. Charlie je simbol bistrega in humornega pogleda na svet, ki z višine slabega metra pridrži ogledalo drobnim človeškim slabostim. Zbirka Mulčki je otroški strip ob katerem se od srca nasmejijo otroci in odrasli.»Svet Mulčkov je mikrokozmos, mala človeška komedija za nedolžnega in za prefinjenega bralca.« Umberto Eco

Začetek zgodbe SUHODOLČAN, Primož Peter Nos in debela pamet TRISTO 365 znanstvenih poskusov UDERZO, Albert Asterixova odisejada Razprtije URI, Helene Jezičnica Znanstvena založba Filozofske fakultete ŽOLTOWSKA-Darska, Yvette Ibra Zlata mačja preja GOZDNE Gozdne živali se oglašajo DOMAČE ... Zadnje novice. Zapustil nas je Albert Uderzo.

Spored SLO 1 za danes, jutri in prihodnje dni. Prvi program TV Slovenija.

POVEZANE KNJIGE