Mulčki. Začetek zgodbe

Mulčki. Začetek zgodbe - Charles M. Schulz | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles M. Schulz
DIMENZIJA
8,27 MB
IME DATOTEKE
Mulčki. Začetek zgodbe.pdf
ISBN
3414826596815

OPIS

Snoopy je čudovito umirjen in hkrati hudomušen kuža, ki ga Slovenci dobro poznamo. Njegovega slavnega, zvestega človeškega prijatelja Charlieja Browna in Charliejevo zanimivo malo druščino pa smo nekako spregledali. Charlie je simbol bistrega in humornega pogleda na svet, ki z višine slabega metra pridrži ogledalo drobnim človeškim slabostim. Zbirka Mulčki je otroški strip ob katerem se od srca nasmejijo otroci in odrasli.»Svet Mulčkov je mikrokozmos, mala človeška komedija za nedolžnega in za prefinjenega bralca.« Umberto Eco

Številni izdelki imajo oznako "brezplačna dostava", kar pomeni, da v primeru nakupa takšnega izdelka poštnine za celoten paket ne boste plačali. Recenzija Bukla (Skupni recenziji za Začetek zgodbe in Sreče je dovolj za vse). Snoopy in Mulčki (Peanuts) ameriškega risarja Charlesa M.

SUPER wings, čas je za polet. Cirkuške vragolije : v Moskvo! Egmont, 2018.

POVEZANE KNJIGE