Krotke zgodbe in utrinki

Krotke zgodbe in utrinki - Peter Amalietti | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Amalietti
DIMENZIJA
6,98 MB
IME DATOTEKE
Krotke zgodbe in utrinki.pdf
ISBN
9975461360295

OPIS

Bodi prvi ocenjevalec "Utrinki samote| Marijana Starc" Prekliči odgovor. Augusto Monterroso je bil gvatemalski mojster kratke zgodbe, a ne samo gvatemalski, Monterroso je bil mojster kratke zgodbe nasploh, podobno kot Carver, s to razliko, da je Monterrosova proza bistveno bolj prežeta z liriko in humorjem, za povrh vsega pa ga štejejo tudi za izumitelja mikrokratke zgod. Zvezdni utrinki. Vsako leto med 17.

Medtem ko čakamo, naj se pred nami odpre pot v novo življenjsko pustolovščino …" je avtorica pospremila knjižni prvenec. Zgodbe iz enega in drugega žepa Pred nami je zbirka kratkih zgodb z detektivsko in kriminalno tematiko, ki pa so vse prej kot samo to. V njih avtor, češki mojster pisane besede, pronicljivo razpleta nenavadne primere in razgalja človeško naravo. Sanje zaupamo v moč navdiha ustvarjalnosti, lepote in domišljije: knjige povezujejo 7500 jezikov in najmanj toliko kultur človeštva, in so upanje in obet za prihodnost človeštva in življenja na Zemlji.

POVEZANE KNJIGE