Krojačev sin

Krojačev sin Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,11 MB
IME DATOTEKE
Krojačev sin.pdf
ISBN
3325392841044

OPIS

Knjiga Krojačev sin ne govori primarno o podjetništvu, njen avtor pa je uspešen krščanski podjetnik slovenskega rodu iz ZDA. Njegovo osebno pričevanje je zelo ganljivo in spodbudno. Thomas, ali enostavno Tom, opisuje svojo življenjsko pot ter se posveča odnosu do svojega naravnega očeta, ki je prišel iz Slovenije v ZDA, ko je bil star šestnajst let, takrat po priimku še Klobučar. Postal je krojač in zvesto opravljal krojaško obrt v majhnem kraju v ameriški zvezni državi Illinois. Na zgodbo o odnosu do svojega očeta naveže Tom pripovedovanje o iskanju in posledično izgrajevanju odnosa do nebeškega Očeta in o življenjski hoji z Njim.Thomas sam v začetku ni zaživel najbolj uspešno, v najstniških letih se je pridružil tolpi in tudi sicer si je življenjsko pot k uspehu utiral počasi in težko. Knjiga je čudovito pričevanje o Božjih posegih v Tomovo življenje ter o iskanju poti do Boga in prave poti v življenju.Thomas je zgradil podjetje, ki je usmerjeno na urejanje zdravega delovnega okolja v poslovnih prostorih. Predava in piše knjige s to tematiko, njegovo podjetje v skladu s temi načeli tudi dobavlja opremo in ureja delovno okolje ter poslovne prostore svojih strank.Tom ni samo na novo rojen in aktiven kristjan ter uspešen podjetnik, temveč tudi avtor petih knjig. Več informacij o njegovih knjigah in delovanju lahko poiščete na njegovi spletni strani The Great Workplace Revolution, o njegovem podjetju pa na strani Thomas Interior Systems.Za več informacij lahko obiščete angleško stran The Tailor\'s Son, na YouTube strani The Tailor\'s Son si lahko ogledate zelo lepo animacijo, ki ponazarja zanimiva dejstva glede pomena očetovstva za razvoj posameznika in zdravo družbo.

maj 2014 ob 10:32 Ljubljana - MMC RTV SLO V tistem času, ko je vrhniški komaj trinajstletni dijak Ivan Cankar narisal podobo Marije Pomočnice, so bile Brezje na Gorenjskem že znana romarska vas. Tja so se namreč že več kot četrt stoletja stekale množice vernikov in Krojačev sin 147; Kronično bolni so biznis 40; Krtek in ribica 176; Krvava nedelja 66; Lace 62; Lažna legenda 72; Listi iz dnevnika 167; Literarnozgodovinske študije 75; Maisy's sports day 169; Majhni brodolomi pred svitanjem 142; Mali pošastko 179; Mali princ.

Je prestolnica … Woodleyjevi so znana družina krojačev, katerih trgovina je del fevdalne posesti podeželskega bogataša Edwarda Miltona. Potem ko je pred dvema letoma zaradi srčnega infarkta umrl Gerald Woodley, njegova žena Sonia in sin Luke oba delata v njuni trgovini skupaj z Geraldovim bratom Matthewvom. Ne postoji ništa što ti vlada može dati, a da prije toga to nije uzela od tebe." Winston Churchill Javni novac ne postoji.

POVEZANE KNJIGE