Grešno povabilo

Grešno povabilo - Suzanne Enoch | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzanne Enoch
DIMENZIJA
5,10 MB
IME DATOTEKE
Grešno povabilo.pdf
ISBN
4583045913539

OPIS

Sedem hčera, godnih za poroko … in lord Zachary Griffin, ki je kot naročen, da jim pri tem pomaga.Ne nazadnje je misel, da bi prelepe Witfeldove sestre podučil, kako uloviti in si podrediti moškega – ali ga celo ujeti v zakon, precej mikavna. Še posebej izjemna Caroline Witfeld, najživahnejša in najmanj lahkomiselna, je največja skušnjava izmed vseh.Zachary se ne zaveda, da Carolinini hrepeneči pogledi niso toliko znak silne medsebojne privlačnosti, kolikor so pogledi dekleta, ki si prizadeva, da bi jo sprejeli na prestižni konservatorij za umetnost. Ko bi ji le uspelo naslikati te visoke ličnice, to aristokratsko čelo in ta mogočna ramena, potem bi se ji uresničile sanje.Vendar pa Caroline kaj kmalu začne sanjati povsem drugačne sanje – v katerih se pojavlja očarljivi malopridnež – in že je moč opaziti neprimerno vedenje, ki se komajda spodobi za damo, predano umetnosti … razen če se seveda ne bo predala umetnosti ljubezni.

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... V teh odlomkih vidim povabilo posta.

Dodaj v košarico Varuj se Škotovega maščevanja - Šola za dedinje 3 (mehka vezava) 14,99 € Primerjaj ... Suzanne Enoch knjige: najboljše avtorja (Malopridnež, Ljubljeni grešnik, Skriti junak, Spreobrnjeni lahkoživec, Polnočni zmenek, Škandalozna stava, Greh in rahločutnost, Grešno povabilo) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. S tem gelom se še bolje spoznate. Rahlo prijeten vonj, grešno in zapeljivo.

POVEZANE KNJIGE