Zahodni Balkan na poti v EU

Zahodni Balkan na poti v EU - Ana Ješe Perković | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Ana Ješe Perković
Zahodni Balkan na poti v EU.pdf

Knjiga prinaša trezen pogled v razburkano diskusijo o preteklih in prihodnjih poteh evropske integracije. V logičnem sosledju učinkovito dekonstruira in analizira kompleksne procese, ki jih sociološka in širše, družboslovna znanost, ne zapopadeta dovolj. Gre za vprašanja evropeizacije, tranzicije, širitvenega procesa in znotraj njega - pogojevanja članstva kot enega od najbolj učinkovitih orodij preteklih širitev Evropske unije.

Regija naj se začne razvijati, naj začne delati, ker je to dobro zanjo, ne ker bo to vodilo v EU. Čas je, da se vzpostavijo mehanizmi, ki bodo te družbe naredili učinkovite.

Regionalni horizonti. Po ponedeljku ne bo več opravičil 26.