Vreži znamenje

Vreži znamenje - Veronica Roth | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronica Roth
DIMENZIJA
10,40 MB
IME DATOTEKE
Vreži znamenje.pdf
ISBN
3239496362963

OPIS

Oboževalci Vojne zvezd in Razcepljenih bodo uživali v osupljivi novi znanstvenofantastični domišljijski seriji avtorice svetovnih književnih uspešnic Veronice Roth.Na planetu, ki mu vladata nasilje in maščevanje, v galaksiji, kjer usoda določa svoje izbrance, vsakdo razvije energijski dar, edinstveno moč, ki naj bi oblikovala prihodnost. Medtem ko je večini ljudi energijski dar v prid, za Akosa in Ciro to ne drži – njuna darova ju pahneta pod oblast in vpliv drugih ljudi. Bosta lahko spet postala gospodarja svojega daru, usode in življenja ter ponovno vzpostavila ravnovesje moči v tem svetu?Cira je sestra krutega tirana, ki vlada šotetskemu narodu. Njen energijski dar ji prinaša bolečino in moč, zaradi česar jo brat izkorišča za mučenje svojih sovražnikov. Toda Cira je več kot le orožje v rokah svojega brata: je žilava, iznajdljiva in bistrejša, kot si on misli.Akos prihaja iz miroljubnega naroda Thuvhejcev in njegova vdanost družini je brezmejna. Čeprav ga njegov nenavadni energijski dar ščiti, Akosa in njegovega brata zajamejo sovražni šotetski vojaki. Odtlej si Akos obupano prizadeva, da bi brata živega pripeljal domov – naj stane, kar hoče. Ko je Akos vržen v Cirin svet, se sovraštvo med njunima deželama in družinama zdi nepremostljivo. Odločiti se morata, ali bosta drug drugega uničila – ali pa si bosta pomagala preživeti.

Veronica je pred izdajo knjige napovedala, da naj bi knjiga imela neka ''velikonočna jajčka'', ki so povezane z Razcepljenimi. Jaz jih nisem našla. Pogosto prejemamo vaša vprašanja, ali je določeno znamenje na koži sumljivo ali ne.

del Založba: Učila International 2017 (429 strani, mehka vezava) Prevedla: Petra Berlot Kužner Ocena: 4 ★★★★ Kategorija: znanstvena fantastika (science fiction), fantazija (fantasy) Glavni liki: Akos, Cira, Rizek, Eijeh, Vas, Sifa, Cisi Kraj dogajanja: Vesolje ... Naslov Vreži znamenje ima zanimiv pomen, katerega izveste med branjem. Ne bom vam ga izdala.

POVEZANE KNJIGE