Še enkrat umri

Še enkrat umri - Tess Gerritsen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tess Gerritsen
DIMENZIJA
8,68 MB
IME DATOTEKE
Še enkrat umri.pdf
ISBN
3836198355312

OPIS

Detektivka Jane Rizzoli in patologinja dr. Maura Isles se vračata.Ko se obe znajdeta na kraju zločina v bostonskem okrožju, se soočita z umorom, ki ga je lahko storil le najbolj krut morilec. Maura kmalu začne sumiti, da ta zločin morda ni prvi v morilčevem nizu, morda pa tudi zadnji ne. Sledi vodijo celo do odmaknjenih krajev v Afriki.Pred šestimi leti je skupina turistov na safariju v Bocvani zašla v težave in pretila jim je neposredna nevarnost. Je bil med njimi tudi morilec, ki ga iščeta Jane in Maura?

Turistom je obljubljeno potovanje, ki vključuje lov za hrano, kampiranje v šotorih, brez luksuza in brez stika z zunanjim svetom. Britansko podjetje Now TV je naredilo raziskavo, katere filme si ljudje najraje zavrtijo še enkrat. Kateri filmi so tisti, ki se jih gledalci nikoli ne naveličajo in jih lahko gledajo več kot enkrat? Akcijski film, ki je zdaj že del filmske zgodovine, Umri pokončno, se je uvrstil na vrh seznama.Na drugem mestu je Umazani ples, na tretjem pa Čarovnik iz Oza. Še enkrat umri: Detektivka Jane Rizzoli in patologinja Maura Isles se v Bostonu znajdeta na prizorišču krutega umora lovca in vrhunskega preparatorja velikih živali.

Detektivka Jane Rizzoli in patologinja dr. Maura Isles se vračata.

POVEZANE KNJIGE