Reci, da me ljubiš

Reci, da me ljubiš - Johanna Lindsey | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
3,90 MB
IME DATOTEKE
Reci, da me ljubiš.pdf
ISBN
3736452992430

OPIS

Kelsey Langton se brez prebite pare znajde v gromozanskih težavah in spozna, da bo sestrino prihodnost rešila le tako, če svoje telo proda na dražbi. Ponosna, obupana dama tako vstopi v zloglasno Erosovo hišo, sprijaznjena s tem, da bo postala ljubica kakšnega premožnega gospoda - in za čare mamljive lepotice je največ pripravljen odšteti lord Derek Malory.Čedni in nepopravljivi ženskar kmalu zapelje čutno, neizkušeno mladenko ter jo popelje v svet nepredstavljivih užitkov in nevarnega tveganja.Toda Kelsey ve, da mora za vsako ceno zatajiti svoje plemiško poreklo, in to tudi po tistem, ko z eleganso, duhovitostjo in lepoto premami svojega "gospodarja", da se odreče pregrešnim razvadam in končno stavi na resnično ljubezen.

2007 | drama | 18+ | 7.5 /10. Moj izbor Moj izbor Ocena: 4.6 /5 (24) Glej preko 6500 ur vsebin ... Reci, da me ljubiš.

Zgodba spremlja tri nevrotike: iznakaženo dekle, homoseksualnega invalida ter vase zaprtega epileptika. Po tem, ko zapustijo bolnišnico, se kot sostanovalci v najeti hiši spopadajo predvsem s težavami drug drugega. Reci, da me ljubiš - Marko Vozelj ...

POVEZANE KNJIGE