Pa se je to res zgodilo?

Pa se je to res zgodilo? - Ambrož Kvartič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ambrož Kvartič
DIMENZIJA
3,98 MB
IME DATOTEKE
Pa se je to res zgodilo?.pdf
ISBN
7581415631433

OPIS

Sodobne povedke (tudi urbane legende) […] so neverjetne, nenavadne, bizarne, \'gnusne\', strašljive, grozljive pa tudi humorne zgodbe, ki neprestano vznikajo in izginjajo v vsakdanji komunikaciji in se vedno znova umeščajo v realni izkustveni svet svojih pripovedovalcev. Ambrož Kvartič – iz besedila Tako kot so bile nekoč tradicijske povedke vselej možne in verjetne, se enako dogaja danes, kar je mogoče zaradi pripovedovalčeve individualizacije zgodb in njihove lociranosti v konkretni prostor in čas. S tem avtor utrjuje spoznanje, da so zgolj časovne in konkretne lokacijske umestitve tisto, kar sodobne povedke loči od tradicijskih. Marko Terseglav – iz recenzije

Poznamo marsikatero mariborsko posebnost, hkrati pa veliko Mariborčanov še vedno ne pozna mnogih posebnosti, ki so se v preteklih desetletjih, stoletjih in tisočletjih odvijale na naših tleh. Ambrož Kvartič: Pa se je to res zgodilo?: Sodobne povedke v Sloveniji : Znanstvena založba Filozofske fakultete (Zupaničeva knjižnica 42), Ljubljana 2017, 272 str. To je pa res nerodno kar se je zgodilo. Tweet.

Svoj odgovor zapiši v komentar in tvoja je lahko lepa nagrada! Pa se je to res zgodilo? book. Read reviews from world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE