Ljubezen vse odpusti

Ljubezen vse odpusti - Andreas Kufsteiner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Kufsteiner
DIMENZIJA
8,43 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen vse odpusti.pdf
ISBN
6939186426706

OPIS

V knjigi Ljubezen vse odpusti so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.V knjigi boste izvedeli, zakaj je prikupna gostja odšla s kmetije, kjer je okrevala po hudi bolezni, ne da bi se poslovila. Zakaj je razjarjeni mlad kmet nagnal svojo ženo. In kako je lepa kmetica Silke obupanemu pianistu podarila novo voljo do življenja.Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

Za morebitno kršenje teh pravic vas avtorji lahko sodno preganjajo po 147. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) Uporabniki te spletne strani so izjavili, da so vse objave njihova avtorska dela. Ali je vpil k Jehovu, naj kaznuje tiste, ki ga želijo usmrtiti? Ravno nasprotno, ene izmed njegovih zadnjih besed so bile: »Oče, odpusti jim, saj ne vedo, kaj delajo.« * 17.-19.

Ljubezen vedno prijazna je, za druge srčno zanima se. Nikomur slabega ne želi, napake drugih vse odpusti.

POVEZANE KNJIGE