Godrnjačevi v težavah

Godrnjačevi v težavah - Philip Ardagh | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip Ardagh
DIMENZIJA
6,43 MB
IME DATOTEKE
Godrnjačevi v težavah.pdf
ISBN
4502690182266

OPIS

Philip Ardagh je mladinski avtor, dobitnik Roald Dahl Funny Prize.Godrnjačevi so moderna družina nadvse svobodnih nazorov. Stanujejo v dvonadstropni bivalni prikolici (ki so jo lastnoročno zgradili iz stare šare), njihov dom je cesta (po kateri se njihovo stanovanje pomika s pomočjo vlečne živali – slona), prisegajo na lokalno pridelano hrano (specialiteta je povoženi jazbec) in se imajo neizmerno radi (ljubeče zbadljivke so nepogrešljivi del njihovega vsakdana)… Knjiga za otroke in njihove starše.

BRIN, Tina: Nabrita Brina. Nenavadni prijatelj Nabrita Brina.

Vanja Kolar Ivačič, prof. AVTOR NASLOV VRSTA BESEDILA i Jana Bauer Groznovilca v Hudi hosti - knjiga za tekmovanje proza Jeff Kinney Dnevnik nabritega mulca Astrid Lindgren Ronja, razbojniška hči Neil Gaiman Kaj pa mleko? Lenore Look Alvin Ho Andrej Rozman Roza Gospod Filodendron ali Kako je Oskar postal detektiv 4 10.

POVEZANE KNJIGE