Vojvode imajo raje svetlolaske

Vojvode imajo raje svetlolaske - Loretta Chase | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Loretta Chase
DIMENZIJA
9,59 MB
IME DATOTEKE
Vojvode imajo raje svetlolaske.pdf
ISBN
9989965326672

OPIS

Snubci, ki si podajajo kljuko na vsaka dva tedna in ki ne vidijo drugega kot njen videz (treba je priznati, da je osupljiv), grejo lady Clari Fairfax na živce. V želji, da ne bi bila samo okrasek, se zateče k dobrodelnosti. Ko se v težavah znajde revni otrok, se obrne na visokega, temnolasega in napornega advokata Oliverja Radforda.Čeprav Radford nepričakovano postane verjetni dedič za vojvodstvo, nikoli ni bil del visoke družbe in svetlolasa lepotica, čeprav ni povsem brez možganov, ravno ne sodi v njegove načrte. Toda Clari uspe omajati njegovo trdno prepričanje, in ko se v daljavi začnejo oglašati poročni zvonovi, mu ne ostane drugega, kot da se trudi, da zaradi nje ne bi povsem izgubil glave.To je po vseh standardih neobičajen zakon, toda Oliver in Clara sta daleč od običajnega. Bosta najbolj občudovana dedinja v visoki družbi in najbolj naporen londonski samec postala žrtvi neustavljivega hrepenenja?

Snubci, ki si podajajo kljuko na vsaka dva tedna in ki ne vidijo drugega kot njen videz (treba je priznati, da je osupljiv), grejo lady Clari Fairfax ... Vojvode imajo raje svetlolaske; Dukes prefer blondes Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Vojvode imajo raje svetlolaske Vojvode imajo raje svetlolaske Loretta Chase. 12,90 ... Vojvode imajo raje svetlolaske, avtorica Loretta Chase,, učila international 2017,knjiga ima 380 strani, pošljem po pošti ali osebni prevzem.

ISBN 978-961-260-100-3. [COBISS.SI-ID 288766976] Pozdravljeni na spletnem mestu Mestne knjižnice Kranj, Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj, SI Slovenija, [email protected] Vojvode imajo raje svetlolaske.

POVEZANE KNJIGE