Umetnik

Umetnik - Andrés Iniesta | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Andrés Iniesta
Umetnik.pdf

Andrés Iniesta velja za enega najboljših nogometašev svoje generacije, ki ga soigralci zaradi magije, ki jo izvaja na igrišču, pogosto imenujejo kar nogometni Harry Potter.Potem ko je zaključil La Masio, legendarno mladinsko akademijo nogometnega kluba Barcelona, je Andrés Iniesta leta 2002, pri osemnajstih, prvič zaigral za prvo ekipo kluba. V sezoni 2004/2005 je postal stalni član prve enajsterice, kjer je obdržal svoje mesto vse do danes. V tem času je kultnemu katalonskemu klubu pomagal do neverjetnega niza lovorik – z Barço je osvojil kar osem naslovov državnega prvaka in štiri evropske naslove. Za špansko reprezentanco je doslej zbral že več kot sto nastopov in z njo dvakrat postal evropski prvak, leta 2010 pa je dosegel zmagoviti zadetek, s katerim je Španiji priboril prvi naslov svetovnega prvaka.Knjiga Umetnik nazorno opisuje Andrésovo pot – predstavi nam Iniesto kot nadobudnega fanta, ki je skoraj spal z žogo, kot žalostnega mladostnika, ki je težko prebolel ločitev od staršev, kot ljubečega očeta in moža, ki je v življenju skusil marsikatero grenko izkušnjo, in seveda kot nenadkriljivega Modreca v članski vrsti enega najboljših nogometnih klubov vseh časov, katerega pot na vrh pa ni bila vselej gladka in ravna.

Zadnje ugotovitve kažejo, da ga je zapisal umetnik. U muzici, vrhunski umetnik (eng. artist i fr.

Na ideju da on nastane došao je vlasnik "Biciklane" Ivan Arpaš. Osnovna šola Dob Šolska ulica 7, 1233 DOB 1 ZADEVA: VLOGA ZA DODELITEV STATUSA UČENCA /mladega umetnika / 1. Starši/ zakoniti zastopnik (starši) učenca/ke _____, ki v šolskem letu 20___/20____ obiskuje _____razred Osnovne šole Dob Umetnik Marko Pogačnik je nedavno prejel prestižni naziv Unescov umetnik za mir, s katerim se trenutno ponaša le 56 umetnikov ali umetniških kolektivov po svetu.