Sončnica na rami

Sončnica na rami - Fran Levstik, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fran Levstik, ... [et al.]
DIMENZIJA
4,98 MB
IME DATOTEKE
Sončnica na rami.pdf
ISBN
8229181122376

OPIS

Četrta, razširjena in dopolnjena ter prenovljena izdaja antologije Sončnica na rami predstavlja najznačilnejše stvaritve tistih slovenskih pesnikov in pesnic, katerih sproščenost in domiselnost v igri z besedami je potrdilo najzahtevnejše občinstvo – otroci. Izbor Nika Grafenauerja prinaša pesmi iz prvih treh izdaj, obenem pa upošteva nekatere pomembnejše dosežke zadnjih dvajsetih let.Knjigo je na novo ilustriral Damijan Stepančič, njegove podobe, polne razposajene domišljije, bodo otroke povabile v svet pesniških dogodivščin.

Četrtek, 13. aprila 2017, v Svečani dvorani Rotovž, Rotovški trg 1, Maribor.

Da je projekt zasnovan premišljeno in je tudi učinkovit, najbolj laskavo potrjuje ocena Evropske komisije, ki je projektu prisodila praktično najvišjo mogočo oceno ter s subvencijo omogočila, da je postal mednaroden in zdaj poteka tudi v Litvi in na Poljskem. Sončnica na rami. Predstavitev pesniške antologije.

POVEZANE KNJIGE