Sončnica na rami

Sončnica na rami - Fran Levstik, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fran Levstik, ... [et al.]
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
Sončnica na rami.pdf
ISBN
5993069987517

OPIS

Četrta, razširjena in dopolnjena ter prenovljena izdaja antologije Sončnica na rami predstavlja najznačilnejše stvaritve tistih slovenskih pesnikov in pesnic, katerih sproščenost in domiselnost v igri z besedami je potrdilo najzahtevnejše občinstvo – otroci. Izbor Nika Grafenauerja prinaša pesmi iz prvih treh izdaj, obenem pa upošteva nekatere pomembnejše dosežke zadnjih dvajsetih let.Knjigo je na novo ilustriral Damijan Stepančič, njegove podobe, polne razposajene domišljije, bodo otroke povabile v svet pesniških dogodivščin.

uri za odrasle; Predstavitev knjige Sončnica na rami smo skupaj pripravili založba Mladinska knjiga in Mariborska knjižnica. Ta dan smo v družbi urednikov in ustvarjalcev počastili 4.

Uspešen posameznik mora poznati raznovrstne oblike pismenosti, pri čemer je ključno, da je za razumevanje prebranega besedila pomembna osnovna bralna spretnost. SONČNICA NA RAMI. Izdelek je na zalogi.

POVEZANE KNJIGE