Slovenska kolesarska Jakobova pot

Slovenska kolesarska Jakobova pot - Franc Štefanič, Helena Štefanič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Franc Štefanič, Helena Štefanič
Slovenska kolesarska Jakobova pot.pdf

Sva ustanovna člana in pevca Vokalne skupine Cantate Domino iz Kočevja, ki je oktrobra praznovala 20-letnico delovanja. Ko sta Marjeta in Metodij s pomočjo še nekaterih zagnanih članov poiskala in označila slovensko Jakobovo pešpot, sva z veseljem začrtala ob njej še kolesarsko pot. Navdušena sva bila nad raznolikostjo in bogastvom narave, ki ga ponuja naša dežela. Prepričana sva, da bo 340 km dolga slovenska kolesarska Jakobova pot navdušila in privabila veliko romarjev vseh starosti. S potovanjem po srednjeveški romarski poti oživljamo kulturno in versko dediščino našega naroda in tako povezujemo sedanjost s preteklostjo. Pridružujemo se stotisočim romarjev iz vsega sveta, ki se po številnih evropskih poteh odpravljajo na grob sv. Jakoba Starejšega v daljni Santiago de Compostela v Španiji.

Slovenska turnokolesarska pot (STKP) je izrazit primer ... 6. jun 2014 16:45.

E-mail: [email protected] www.jakobova-kolesarska-pot.si Slovenska kolesarska Jakobova pot. Helena in Franc Štefanič , Franc Štefanič.