Prečudoviti psi

Prečudoviti psi - Nicola Jane Swinney | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicola Jane Swinney
DIMENZIJA
7,8 MB
IME DATOTEKE
Prečudoviti psi.pdf
ISBN
5249745518086

OPIS

Vstopite v čudoviti svet psov in skupaj z nami občudujte čare in bistrost človeku tako ljubega najboljšega prijatelja.Od labradorcev do kodrov in od nemških ovčarjev do mopsov – odkrijte skrivnosti različnih pasem in spoznajte, zakaj so prav vse po vrsti edinstvene in očarljive.Pričujoča zbirka z osupljivimi fotografijami, ki vas bodo navdušile in presunile, je nepogrešljiv vodič za vse ljubitelje psov.

Slepi pes bo imel bolj razvita čuta, kot sta voh in sluh. Zelo hitro se lahko nauči kje kaj stoji na njegovem teritoriju, ter se lahko brez težav sam giblje tako po hiši, kot po vrtu, seveda pod pogojem, da ne prestavljate pohištva oz ... VEDNO so me privlačili psi voljčega izgleda a do sedaj nisem NIKOLI našla volčjega psa s super katakterjem...

Dolžina celotnega uhana je 3.8 cm in širina 2.6 cm, kar daje pravo razmerje v višine in širine. Variante avtorjevega imena: Maligoj, Maša Mateja; Maligoj, Maša; Maligoj, Mateja V psarni Brugal se je 5.10.2011 skotilo 8 mladičkov, 5 punčk in 3 samčki. Na voljo za oddajo bodo v drugi polovici decembra.

POVEZANE KNJIGE