Ko sem prvič

Ko sem prvič - Pierdomenico Baccalario, Alice Basso, Fausto Boccati, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pierdomenico Baccalario, Alice Basso, Fausto Boccati, ... [et al.]
DIMENZIJA
5,91 MB
IME DATOTEKE
Ko sem prvič.pdf
ISBN
4840891574183

OPIS

Izbor dvanajstih zgodb priznanih in nagrajenih italijanskih avtorjev. Prva zmaga, prvo razočaranje, prva prevara, prva ljubezen, prvi resnični izziv: kaj od tistega, kar se nam je zgodilo prvič, se nam je najbolj vtisnilo v spomin? Kako smo to doživljali? Dvanajst zgodb, ki vas bodo pripravile do nasmeha, joka, morda ogorčenja. Kajti prvič je lahko karkoli, predstava, pričakovanje ali želja. Lahko je nekaj nežnega, navdušujočega ali grobega in celo krutega.To je mladinska knjiga za občutljive bralce vseh starosti.

Če življenja ne čutite, se je treba ustaviti in poiskati svoj namen. V čem uživate? Ker so se mi sanje ponavljale, sem rekel, da moram nekaj narediti v zvezi s temi sanjami.

Ko sem se resnično začel imeti rad, sem se odrekel življenju v preteklosti, in da skrbim glede prihodnosti. Sedaj živim samo v tem trenutku, v katerem se vse začenja. Ko sem ga po petih dneh prvič dobila k sebi, ni bilo nič drugega več pomembno.

POVEZANE KNJIGE