Človek, delo in organizacija

Človek, delo in organizacija - Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement
Človek, delo in organizacija.pdf

V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ki so pomembna za poznavanje psihologije dela, kot so selekcija kadrov in zaposlovanje, izobraževanje in razvoj zaposlenih, organizacijski razvoj, merjenje delovne uspešnosti, zadovoljstvo pri delu ..., hkrati pa so teoretski koncepti dopolnjeni z rezultati in spoznanji številnih domačih in tujih raziskav s področja dela, kadrovske in organizacijske psihologije.

Naročite se na delo.si že za 1,49€ na mesec. Več iz te teme: Svetovna trgovinska organizacija Nigerija Ngozi Okonjo-Iweala Naročite se ... Organizacija za pomoč osebam z različnimi oblikami zasvojenosti.

Pregled psiholoških področij in perspektiv. Avtor: Sara Tement, Boštjan Bajec, Eva Boštjančič V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ki so pomembna za poznavanje psihologije dela, kot so selekcija kadrov in zaposlovanje, izobraževanje in razvoj zaposlenih ... Človek, delo in organizacija.