Božič v Virgin River

Božič v Virgin River - Robyn Carr | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robyn Carr
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Božič v Virgin River.pdf
ISBN
1831506215896

OPIS

V tem romanu nastopajo mnogi od znanih junakov serije, dogaja pa se tik pred božičem. Avtorica je za Marcie in Iana poskusila ustvariti poseben čas, ki do njiju ne bi mogel biti radodarnejši. Pogumna človeka sta v svojem mladem življenju vsak posebej prestala nemalo viharjev. Da bi zaživela v miru in sreči, oba potrebujeta dvoje: zaupanje in ljubezen. Čeprav ju je že povezala preteklost, se vendarle šele začenjata prav spoznavati. Kar najdeta v odnosu, ki mu vdahneta novo življenje, jima pomaga bliže k miru in spokojnosti, ki ju oba še kako potrebujeta.

V začetku leta je namreč iz prestola najbolj gledanih serij izpodrinila serijo The Crown. Nastala je po knjižni predlogi - po istoimenskih knjigah avtorice Robyn Carr in doslej sta bili predvajani dve sezoni. Pomožni upravitelj obmorskega hotela dobi v roke vodenje posla čez božično obdobje.

V tem romanu nastopajo mnogi od znanih junakov serije, dogaja pa se tik pred božičem. Avtorica je za Marcie in Lana poskusila ustvariti poseben čas, ki do njiju ne bi mogel biti radodarnejši.

POVEZANE KNJIGE