Božič v Virgin River

Božič v Virgin River - Robyn Carr | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robyn Carr
DIMENZIJA
12,10 MB
IME DATOTEKE
Božič v Virgin River.pdf
ISBN
7052120834696

OPIS

V tem romanu nastopajo mnogi od znanih junakov serije, dogaja pa se tik pred božičem. Avtorica je za Marcie in Iana poskusila ustvariti poseben čas, ki do njiju ne bi mogel biti radodarnejši. Pogumna človeka sta v svojem mladem življenju vsak posebej prestala nemalo viharjev. Da bi zaživela v miru in sreči, oba potrebujeta dvoje: zaupanje in ljubezen. Čeprav ju je že povezala preteklost, se vendarle šele začenjata prav spoznavati. Kar najdeta v odnosu, ki mu vdahneta novo življenje, jima pomaga bliže k miru in spokojnosti, ki ju oba še kako potrebujeta.

V svoj dom jo povabi John (Pridigar), ki mlado močno žensko in njenega sinka močno vzljubi in ne traja dolgo, ko se zaljubita. Božič v Virgin River (A Virgin River Christmas) Robyn Carr - 2 oceni. V tem romanu nastopajo mnogi od znanih junakov serije, dogaja pa se tik pred božičem.

Dobiš jo na Book Depository. V tem romanu nastopajo mnogi od znanih junakov serije, dogaja pa se tik pred božičem.

POVEZANE KNJIGE