Zakonsko življenje zlatih ribic

Zakonsko življenje zlatih ribic - Guadalupe Nettel | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guadalupe Nettel
DIMENZIJA
5,51 MB
IME DATOTEKE
Zakonsko življenje zlatih ribic.pdf
ISBN
6403036556426

OPIS

Večina teh domačih živali živi nekaj let, veliko pa jih umre že po nekaj tednih oziroma mesecih. To je predvsem posledica tega, da se skrbniki ne posvetijo oziroma naučijo, kako je treba skrbeti zanje ali pa hitro izgubijo interes za te vode živali in jih začnejo zapostavljati. VRATA mesec MAREC .

Guadalupe Nettel je prepričana, da so vezi med živalskimi in človeškimi bitji lahko enako zapletene, kot so vezi med ljudmi. Roman Telo, v katerem sem se rodila (pa tudi zbirki kratkih zgodb Zakonsko življenje zlatih ribic in Bodljikave zgodbe) Guadalupe Nettel, ker skozi avtoričine oči ugledate, kako vas najbolj določa prav tisto, kar si najbolj prizadevate skriti pred pogledi drugih. Zakonsko življenje zlatih ribic Guadalupe Nettel Stopinje (2016) • kratke zgodbe Pri tej založbi je lani izšla tudi zbirka Zakonsko življenje zlatih ribic, za katero je prejela nagrado za najboljšo kratkoprozno knjigo Ribera del Duero, zapiše prevajalka Veronika Rot. Podprite Delo parvulescu, ioana: Življenje se zaČne v petek nettel, guadalupe: zakonsko Življenje zlatih ribic ballard, james: stolpnica rooney, sally: pogovori s prijatelji braithwaite, oyinkan: moja sestra, serijska morilka swift, graham: materinska nedelja ahava, selja: stvari, ki padejo z neba nair, anita: vaje v pozabljanju lowry, lois: varuh spominov Izdelki za boljše življenje.

POVEZANE KNJIGE