Zadnja stran

Zadnja stran - Aleš Debeljak | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Debeljak
DIMENZIJA
4,19 MB
IME DATOTEKE
Zadnja stran.pdf
ISBN
3921264051675

OPIS

Debeljakovo knjigo Zadnja stran je založilo Delo, v njej pa so zbrani eseji z zadnje strani Sobotne priloge, objavljeni v zadnjih štirih letih. Vendar knjiga ni le zbirka posameznih tekstov, pač pa zaokrožena celota.

Rimac je opravil še zadnje testiranje prihajajočega modela C_Two v vetrovniku. Aerodinamiko so izboljšali za 34 odstotkov.

Ta je rekel: »Jaz sem dobri pastir in poznam svoje ovce, one pa poznajo mene.« ⏳ ZADNJA PRILOŽNOST ⏳ TEMNA STRAN ZELENIH ENERGIJ, koprodukcijska dokumentarna oddaja Zadnja stran. Kako lahko pokažete, da resnično ljubite Boga? Kako veste, kdaj se lahko zanesete na svojo vest? Kaj o vas pove vaša izbira prijateljev? Zakaj je od vašega stališča do tistih, ki jim je zaupana oblast, odvisno, kako Bog gleda na vas? Samsung zadnja stran ovitka z LED diodami za Galaxy Note 10, črn (EF-KN970CBEGWW) Prilagodljiva zasnova je primerna za Galaxy Note 10.

POVEZANE KNJIGE