Rokovnik V ritmu narave 2017

Rokovnik V ritmu narave 2017 - Barbara Lipovšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Barbara Lipovšek
Rokovnik V ritmu narave 2017.pdf

Načrtujte svoje leto v ritmu narave – s spodbudnimi mislimi avtorjev, kot so Osho, Louise Hay, Jessica Ortner, Esther in Jerry Hicks idr. V rokovniku so označeni prazniki, dela prosti dnevi in svetovni dnevi, lunine mene, sončevi obrati, mrki in drugi pomembnejši zvezdoslovni dogodki, dodane pa so tudi prazne strani za zapiske po vaši želji.

4. 2017, smo pevci mladinskega zbora sodelovali na Fejstivalu Pustimo odtis - Skupaj v ritmu burje, kot je bi naslov letošnjega festivala v Vipavi.

Prvo srečanje biodinamikov Slovenije. Takšen je slogan prvega srečanja biodinamikov Slovenije, ki je potekalo 17.