Rokovnik V ritmu narave 2017

Rokovnik V ritmu narave 2017 - Barbara Lipovšek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Barbara Lipovšek
Rokovnik V ritmu narave 2017.pdf

Načrtujte svoje leto v ritmu narave – s spodbudnimi mislimi avtorjev, kot so Osho, Louise Hay, Jessica Ortner, Esther in Jerry Hicks idr. V rokovniku so označeni prazniki, dela prosti dnevi in svetovni dnevi, lunine mene, sončevi obrati, mrki in drugi pomembnejši zvezdoslovni dogodki, dodane pa so tudi prazne strani za zapiske po vaši želji.

tekmi, osvojila je 26. mesto, in je zdaj rekorderka po številu nastopov.

november 2020 · V kompletu boste prejeli Ples zemljine preobrazbe, knjižno uspešnico Marka Pogačnika, Unescovega umetnika za mir, in Rokovnik V ritmu narave 2021, v katerem so med drugim zapisani citati iz knjige. ROKOVNIK 2017 ZA VODILNE DELAVCE V DRUŠTVIH UPOKOJENCEV ... narave v praksi še ni.