Resnica dreves

Resnica dreves - Žiga Valetič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žiga Valetič
DIMENZIJA
7,17 MB
IME DATOTEKE
Resnica dreves.pdf
ISBN
4377334336518

OPIS

Žiga Valetič, avtor, ki je med drugim prevajalec mističnih sporočil Rumija, Kabirja in Khalila Gibrana, je v pesnitev Resnica dreves zbral svoje pesniško ustvarjanje petindvajsetih let. Steblo se veji v gnostične, mistične, aforistične, esejistične in himnične smeri, korenini pa v eni Prsti.

Žiga Valetič, avtor, ki je med drugim prevajalec mističnih sporočil Rumija, Kabirja in Khalila Gibrana, je v pesnitev Resnica dreves zbral svoje pesniško ustvarjanje petindvajsetih let. Steblo se veji v gnostične, mistične, aforistične, esejistične in himnične smeri, korenini pa v eni Prsti. Žiga Valetič, prevajalec, scenarist, pisatelj in pesnik, je eden tistih, ki je zagotovo zaslužen za to, da smo v slovenskem prevodu prejeli predvsem Rumija.

Digitalna varnost postaja vedno pomembnejša. Vsak dan vnesemo kar nekaj različnih gesel: za odklepanje telefona, odklepanje računalnika, vstope v različna družbena omrežja, registracije v spletne trgovine, v mobilno ali spletno banko, različne aplikacije … Spletna stran potrebuje uporabo piškotkov za boljše delovanje.

POVEZANE KNJIGE