Resnica dreves

Resnica dreves - Žiga Valetič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žiga Valetič
DIMENZIJA
5,15 MB
IME DATOTEKE
Resnica dreves.pdf
ISBN
3655393214441

OPIS

Žiga Valetič, avtor, ki je med drugim prevajalec mističnih sporočil Rumija, Kabirja in Khalila Gibrana, je v pesnitev Resnica dreves zbral svoje pesniško ustvarjanje petindvajsetih let. Steblo se veji v gnostične, mistične, aforistične, esejistične in himnične smeri, korenini pa v eni Prsti.

Morda se naslov bere nenavadno in zapleteno, a je resnica vendarle preprosta - kot vse pri Dacii. sadna drevesnica med rezultati iskanja na spletu. REZULTATI ISKANJA: sadna drevesnica < > Resnica št.

Read reviews from world's largest community for readers. Steblo se veji v gnostične, mistične, aforistične, esejistične in himnične ... Resnica dreves Gnomska pesnitev Žiga Valetič , avtor, ki je med drugim prevajalec mističnih sporočil Rumija , Kabirja in Khalila Gibrana , je v pesnitev Resnica dreves zbral svoje pesniško ustvarjanje petindvajsetih let. O knjigi.

POVEZANE KNJIGE