Kuhajmo brez sladkorja

Kuhajmo brez sladkorja Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Kuhajmo brez sladkorja.pdf
ISBN
2382389042495

OPIS

Kuhinja brez sladkorja je dokaz, da zmanjševanje ali prenehanje uporabe sladkorja ne potrebuje posebnega vsakodnevnega truda. Ob receptih, ki so polni beljakovin, polnovrednih živil in koristnih maščob, boste kaj kmalu spoznali, da jedi brez sladkorja niso le del zdrave strategije, ampak imajo potencial polnega okusa in zadovoljstva.

Pradomovina sladkorja je verjetno Indija, to potrjuje izvor imena sladkorja - sakara, ki izvira iz Sanskrta.Zahod se je prvič srečal s sladkorjem v antičnem času, ko so ga Grki in Rimljani uvažali iz Daljnega vzhoda kot izredno dragoceno blago, ki so ga uporabljali tudi v zdravilstvu.V srednjem veku je Evropa »pozabila« na sladkor in šele prve križarske vojne so v ... Poleg tega so brez glutena in le minimalno vplivajo na poskoke krvnega sladkorja. Veliko idej za pripravo takšnih sladic najdete na facebook strani Stašina fit kuhinja.

Kuhaš jo kar dolgo, sama pa malo goljufam in po kakšni uri kuhanja dodam želin, ki ga zmešam z žlico sladkorja. Dieto brez sladkorja je osnoval Leighton Steward, avtor knjige Proč s sladkorjem.Pri sestavi diete se je oprl na teorijo, ki pravi, da preveč sladkorja pripelje do zvišanja ravni inzulina in s tem do zvišanja ravni sladkorja v krvi, ta pa je pogosto vzrok za kopičenje kilogramov. Zaenkrat sem shujšala pb. 3 kg, brez sladkorja pa sem kak mesec.

POVEZANE KNJIGE