Hiša

Hiša - Ivana Djilas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivana Djilas
DIMENZIJA
11,26 MB
IME DATOTEKE
Hiša.pdf
ISBN
1521460650693

OPIS

Pred nami je lepa hiša z belimi polkni, keramičnim petelinom na strehi in češnjo na vrhu. Ampak družina si te hiše zaradi kredita in nerednih prihodkov ne more več privoščiti. Treba jo bo prodati in se evakuirati, preden bo prepozno. Junakinja, ki vzame stvari v svoje roke, kaj hitro spozna, da to ne bo šlo zlahka, da se je naš svet zataknil. Sploh lahko izstopimo iz začaranega kroga, v katerem smo se znašli?Ivana Djilas je gledališka režiserka za odrasle in otroke, pa tudi publicistka, ki piše o enakih možnostih in sprejemanju drugačnosti. Je priseljenka, ki od leta 1999 živi v Sloveniji. Umetnica. Ženska s kariero. Prekarna delavka. Še vedno prvič poročena. Mama posvojenega otroka in otroka s posebnimi potrebami. Je lastnica hiša, kredita in magisterija. Je tudi glasna, ima 40 let in nekaj odvečnih kilogramov. Roman Hiša je njen pisateljski prvenec.

email: [email protected] Zavod Mačja hiša; Groharjeva ulica 8, 3000 Celje [email protected] 040 937 959 Lesena hiša Prima 119 s svojimi preprostimi in čistimi sodobnimi linijami deluje po... Atrijske hiše 97.600,00 EUR (tipski/vzorčni model) Dobrodošli v spletni trgovini začimb in zelišč.

Hiši sta pomaknjeni tako blizu skupaj, da se dotikata, v vsaki od hiš živi svoja družina. Svoja, zelo posebna skupnost.

POVEZANE KNJIGE