Dejstva življenja

Dejstva življenja - Susan Meredith | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Meredith
DIMENZIJA
5,94 MB
IME DATOTEKE
Dejstva življenja.pdf
ISBN
1689781669643

OPIS

Kaj se dogaja z mano? Zakaj se moje telo spreminja? Zakaj se počutim drugače?Ta razširjena in osvežena izdaja nagrajene knjige Odraščanje vsakomur, ki prestaja adolescenco, nudi jasne in pomirjujoče odgovore na ta vprašanja.Knjiga na dostopen način opisuje, kaj natančno se med puberteto dogaja v telesu. Jasno je pojasnjena vloga hormonov, v knjigi so informativna poglavja o spolnosti, kontracepciji, spolno prenosljivih okužbah in drogah pa tudi veliko nasvetov o zdravi prehrani, telovadbi in higieni.Knjigi Odraščanje vedno znova uspe občutljive teme obravnavati brez zadreg … Besedilo je razumno neposredno … Pri vsem, o čemer govori, knjiga informira, lajša strahove in en spol o drugem podrobno pouči.Times Educational Suplement… neposredne in skrbne informacije.Just Seventeen… iskrena dejstva o vsem, kar moraš vedeti o odraščanju.My Guy… izvrstna. Podaja neverjetno količino informacij na jasen in informativen način …Inform

Imunizacija (foto: cambodia4kidsorg via Flickr) ... ki so znatno prispevali k zmanjšanju obolevanja in umiranja prebivalstva ter podaljšanju pričakovanega trajanja življenja.

ki so znatno prispevali k zmanjšanju obolevanja in umiranja prebivalstva ter podaljšanju pričakovanega trajanja življenja. Veliko nalezljivih bolezni, ki so v prejšnjih stoletjih povzročale velike epidemije ter zahtevale visok ... Toda po mojem mnenju bi vsi vojaški uspehi slovenske oz.

POVEZANE KNJIGE