Zvezdice

Zvezdice - Marneta Viegas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Marneta Viegas
Zvezdice.pdf
6064419300154

Družabne zgodbe so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke. Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje vživijo, jih uprizorijo ter poučijo druge o tem, kar so se sami naučili prek njih. Raziskave kažejo, da zavestna meditacija pomirja um, navdihuje kreativnost ter izboljša kognitivne in družbeno-emocionalne veščine. Razmišljanja v knjigi Zvezdice odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih. Pogosto izvajanje teh vaj lahko globoko učinkuje na umsko, čustveno in fizično blagostanje ter izboljša počutje otrok. Marneta Viegas je ustanoviteljica Relax Kids, Ltd., ter vodilna strokovnjakinja na področju sprostitvenih metod za otroke v Angliji.

30, v igralnici Zvezdic. DNEVNI RED: Predstavitev skupine Izvolitev predstavnika v Svet staršev Letni delovni načrt oddelka ... Naše zvezdice jim pomagajo, da se umirijo in v kmalu zaspijo.

Polagamo jih na pekač obložen s papirjem za peko in pečemo 10 minut na 180° C. Počakamo da se zvezdice ohladijo, nato jih premažemo z marelično marmelado in po dve stisnemo skupaj.