Zvezdice

Zvezdice - Marneta Viegas | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Marneta Viegas
Zvezdice.pdf
1621198915627

Družabne zgodbe so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke. Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje vživijo, jih uprizorijo ter poučijo druge o tem, kar so se sami naučili prek njih. Raziskave kažejo, da zavestna meditacija pomirja um, navdihuje kreativnost ter izboljša kognitivne in družbeno-emocionalne veščine. Razmišljanja v knjigi Zvezdice odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih. Pogosto izvajanje teh vaj lahko globoko učinkuje na umsko, čustveno in fizično blagostanje ter izboljša počutje otrok. Marneta Viegas je ustanoviteljica Relax Kids, Ltd., ter vodilna strokovnjakinja na področju sprostitvenih metod za otroke v Angliji.

Polagamo jih na pekač obložen s papirjem za peko in pečemo 10 minut na 180° C. Počakamo da se zvezdice ohladijo, nato jih premažemo z marelično marmelado in po dve stisnemo skupaj.

Zato sem tokrat pripravila recept za dišeče cimetove zvezdice. Recept ne vsebuje moke in je primeren tudi za vse, ki ne smete uživati glutena.