Ženičke in strički za daljnimi grički

Ženičke in strički za daljnimi grički - Nina Jelen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Jelen
DIMENZIJA
6,75 MB
IME DATOTEKE
Ženičke in strički za daljnimi grički.pdf
ISBN
9437473360625

OPIS

Nujno branje za nadobudneže (in njihove starše, stare starše, učitelje, vzgojitelje), ki začenjajo uporabljati računalnik, tablico, telefon in se pri tem srečajo s spletom. Za daljnimi grički v prelepi vasički živeli so ljubke ženičke in strički. Nina Jelen je tista inovativna, luštna in zabavna učiteljica, ki jo obožujejo učenci in njihovi starši. Skovala je rime za zgodbo o sicer prijaznih bitjih dobrega srca in pridnih rok, od katerih pa ima vsak kakšno smešno navado – vrtanje po ušesih, prdenje, trapasto krohotanje, spotikanje ob lastne noge … Nekdo od njih pa te posnetke objavi na spletu. In kar se enkrat pojavi na spletu, ostane tam (O, groza!) za vedno. Besedilo dopolnjujejo čudovite ilustracije akademske slikarke Daše Simčič.

OKOLANDIJA - Čudovita novica. Prisrčne prigode radovednega malega Okolandca Luluja. Nujno branje za nadobudneže (in njihove starše, stare starše, učitelje, vzgojitelje), ki začenjajo uporabljati računalnik, tablico, telefon in se pri tem srečajo s spletom.

Avtorica, Nina Jelen, je zapisala 7 zlatih pravil obnašanja pri uporabi interneta, ki lahko otrokom pomagajo do varnega raziskovanja spleta. Otroci se ... Ženičke in strički za daljnimi grički.

POVEZANE KNJIGE