Ženičke in strički za daljnimi grički

Ženičke in strički za daljnimi grički - Nina Jelen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Jelen
DIMENZIJA
4,45 MB
IME DATOTEKE
Ženičke in strički za daljnimi grički.pdf
ISBN
3333415490022

OPIS

Nujno branje za nadobudneže (in njihove starše, stare starše, učitelje, vzgojitelje), ki začenjajo uporabljati računalnik, tablico, telefon in se pri tem srečajo s spletom. Za daljnimi grički v prelepi vasički živeli so ljubke ženičke in strički. Nina Jelen je tista inovativna, luštna in zabavna učiteljica, ki jo obožujejo učenci in njihovi starši. Skovala je rime za zgodbo o sicer prijaznih bitjih dobrega srca in pridnih rok, od katerih pa ima vsak kakšno smešno navado – vrtanje po ušesih, prdenje, trapasto krohotanje, spotikanje ob lastne noge … Nekdo od njih pa te posnetke objavi na spletu. In kar se enkrat pojavi na spletu, ostane tam (O, groza!) za vedno. Besedilo dopolnjujejo čudovite ilustracije akademske slikarke Daše Simčič.

Branje otroku ni le za izurjene bralce ali igralce, ni neposredno poučevanje otroka o neki temi, temveč je pomemben Ženičke in strički za daljnimi grički . Kuhinja z razgledom.

Bingham, J.: NOČ, DAN, KDO JE ZASPAN? za vse generacije. V zadnji majski Čitalnici na dvorišču bomo na široko odprli vrata v svet in platnice slikanice Ženičke in strički za daljnimi grički, ki jo bo k nam prinesla zelo posebna učiteljica in pisateljica Nina Jelen.

POVEZANE KNJIGE