Vmes

Vmes - Barbara Korun | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Barbara Korun
Vmes.pdf

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. 1.r.9. - Prej, za, vmes ----- ----- © Stran za Otroke http://www.otroci.org - Vse pravice pridržane.

Izdelek je avtorsko del Svet vmes analizira in opozarja na lepoto in pomen vmesne, dvoumne cone v šolski in javni arhitekturi, ki nikakor ne bi smela biti razumljena kot nekaj odpadnega ali tretjega, temveč kot bistvena identiteta šolskih in javnih objektov. Sprasujem se in obsojam se, ker nisem odlocno posegla vmes, ko sem gledala kako moja [ime je odstranjeno] povsem izzeta in utrujena od vseh maltretiranj, izgublja zivljenjsko energijo. Nisem vedela, kaj vse se dogaja za 4 stenami, v katere je bila zadnja 3 leta vse bolj ujeta.