Truplo v spalnici

Truplo v spalnici - Charlaine Harris | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Charlaine Harris
Truplo v spalnici.pdf

Kdo ubija nepremičninske posrednice v mestu Lawrenceton v zvezni državi Georgia?Preprosto, toda dramatično vprašanje, in nekdanja knjižničarka Aurora Teagarden je tista, ki bo našla odgovor.Ob dediščini, ki ji omogoča finančno neodvisnost, Roe išče nekaj novega, kar jo bo zaposlilo. Njeni dnevi dela kot knjižničarke so mimo. Nepremičninarstvo bi bilo morda zabavno, pomisli. In kdo bi jo lahko bolje naučil poslovnih zvijač kot njena mati, Aida Brattle Teagarden Queensland, ki je podobna Lauren Bacall, in ki je, mimogrede, lastnica ene glavnih nepremičninskih družb.Roe se zaposli kot pripravnica in pristane na to, da bo klientoma, ki nista iz mesta, razkazala razkošno nepremičnino. Hiša je po svoje očarljiva, toda klienta nista preveč navdušena nad tistim, kar je ostalo v glavni spalnici: truplo nepremičninske posrednice, Tonie Lee Greenhouse.In Tonia je samo prva žrtev. Hitro postane jasno, da je morilec nekdo, ki pozna svet nepremičninarjev v Lawrencetonu, nekdo, ki ima dostop do hiš, ki so naprodaj.Po vsem tem Roe ni več tako prepričana, da ji je to delo še všeč. Na umor ni računala. Toda zelo jo privlači premožni klient, Martin Bartell. Je to morda ljubezen na prvi pogled?

Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo. Charlaine Harris: Truplo v spalnici: Prevod dela: Three bedrooms, one corpse; Aurora Teagarden, nekdanja knjižničarka, članica že razpadlega kluba Resnični umori in dedinja neskromnega premoženja umorjene gospe Jane, pred svojo smrtjo tudi članice istega kluba. Detektivka Aurora Teagarden: Truplo v spalnici Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery. Film / Kriminalka, Združene države Amerike 120 min | IMDB: 6,9 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Aurora Teagarden je knjižničarka v majhnem mestu Lawrenceton v Washingtonu, ki vodi klub Real Murders. V nekem stanovanjskem poslopju v Rojanu so sosedje že več dni zaznavali neznosen smrad, a jim ni uspelo ugotoviti od kod ta izvira vse do danes, ko so v stanovanje vstopili gasilci in v spalnici našli razkrajajoče truplo. Aurora Teagarden je knjižničarka v majhnem mestu Lawrenceton v Washingtonu, ki vodi klub Real Murders.

se tokrat preizkuša v vlogi nepremičninske agentke. Njena mati je lastnica podjetja, ki trguje z nepremičninami.