Sadovi ljubezni

Sadovi ljubezni - Mati Terezija | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mati Terezija
DIMENZIJA
12,53 MB
IME DATOTEKE
Sadovi ljubezni.pdf
ISBN
7872878506345

OPIS

Misli za vsak dan v cerkvenem letu V knjigi Sadovi ljubezni so zbrane misli svete matere Terezije. Ob njihovem prebiranju in premišljevanju si smemo predstavljati, da osebno poslušamo mater Terezijo. Njene besede bodo v nas prebudile hrepenenje po srečanju s »tistim kruhom, ki išče lakoto« in jo poteši. Pogumno bomo krenili na pot navznoter in zaupno in hvaležno zajemali iz neusahljivega studenca.

Spolnost je najčudovitejši in najgloblji izraz ljubezni. Je telesna podaritev drug drugemu, ki dovoljuje celo fizični vstop v telo drugega.

Naj nas na njem upodobljeno srce v varnem zavetju dlani vedno znova spominja na Božjo bližino in Njegovo neizmerno ljubezen. univerza v ljubljani teoloŠka fakulteta enoviti magistrski Študijski program teologija kristina kosmač ljubezen do sebe - temelj odnosov do drugih Ustrezno temu so njihovi sadovi ljubezni, otroci, postali »krona« zakonske ljubezni. In vladarji scene v hiši.

POVEZANE KNJIGE