Preprosto risanje po korakih

Preprosto risanje po korakih - Kasia Dudziuk | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kasia Dudziuk
DIMENZIJA
11,4 MB
IME DATOTEKE
Preprosto risanje po korakih.pdf
ISBN
7162617543268

OPIS

V le nekaj preprostih korakih lahko narišeš veliko čudovitih reči! S to sijajno knjigo se lahko naučiš ustvariti prekrasne risbe iz najosnovnejših in najpreprostejših oblik.V knjigi imaš tudi veliko prostora, kamor lahko rišeš, in prelepa ozadja, ki jih lahko dopolniš. Risanje še nikoli ni bilo tako preprosto in zabavno! VSEBINA: - Živali v divjini - Vozila - Na kmetiji - Dežela pravljic - Ljubljenčki - V morju - Dinozavri - Vesolje

Vrsta gradiva - priročnik ; otroško gradivo (splošno) Izdaja - 1. izd.

Radovljica; Kategorije Priročniki Risanje, oblikovanje; Oznake Risanje, Priročniki Cena 12 ... Navodila po korakih za izdelavo nabiralnika. Od 4-5 mm debele plošče iz vezanega lesa lahko izdelate poštni predal, ki bo okrasil vsak dom.

POVEZANE KNJIGE