Prehod v novo dobo

Prehod v novo dobo - Minka Gantar, Katarina Vidmar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Minka Gantar, Katarina Vidmar
DIMENZIJA
12,34 MB
IME DATOTEKE
Prehod v novo dobo.pdf
ISBN
5134186149510

OPIS

Te karte niso preroške, pač pa so namenjene za vsakodnevno uporabo, da boste lažje vzdrževali vibracijo ljubezni. Strah je vsepovsod okrog nas in ko se okužimo s to energijo, lahko tema vstopa v našo zavest. Postanite glasniki miru, ljubezni in harmonije za sebe, za svojo družino, za svoje sodelavce, prijatelje, skupnost, narod, za vse človeštvo ter za cel svet. Vsak izmed nas dela najbolje, kar zmore. Blagoslavljajte ljudi. Pozdravljajte in prepoznavajte v ljudeh božanskost. Ne sodite. Delajte pa na sebi. Kamor gre misel, tja gre energija V sebi imate moč, da spremenite svoje življenje!

Novo iskanje Zgodovina pri iskanju. Rezultati zadnjega iskanja Zgodovina iskanj E-viri/Katalogi.

Te karte niso preroške, pač pa so namenjene za Karte Prehod v novo dobo Naj ljubezne napolni vaše srce - Knjižica in 88 kart. Kamor gre misel, tja gre energija.

POVEZANE KNJIGE