Popolni vodnik po svetu živali

Popolni vodnik po svetu živali - Barbara Toft | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Toft
DIMENZIJA
7,1 MB
IME DATOTEKE
Popolni vodnik po svetu živali.pdf
ISBN
2449261113816

OPIS

Katera žival ima tako močne čeljusti, da lahko tre kosti?Katera vrsta redkega tigra ima modre oči?V knjigi so opisane navade in življenjska okolja najosupljivejših živali sveta, vse od nežnih goril do strašnih tigrov.

Številne vrste živali pridejo v jame le redko ali občasno. NAMIBIJA, BOCVANA IN ZIMBABWE 2016. Namibija in Bocvana sta zagotovo dve destinaciji v Afriki, ki se morata znajti na seznamu vsakega popotnika.17-dnevno potovanje z najetim mini kamperjem sva začela v glavnem mestu Namibije, nato pa naju je 5.000 kilometerska pot vodila skozi najstarejšo puščavo na svetu, divje osamelce, množice živali v nacionalnih parkih Etosha in Chobe. Artikel Vstopite v magični svet gozda z avtorjem uspešnice Skrivno življenje drevesVodnik ki se prilega večjemu hlačnemu žepu Vzemite ga s seboj naravo in opazujte kaj nam pripovedujejo drevesa žužki živali Od najmanjših žužkov do volkov mogočnih večstoletnih dreves Bi radi izvedeli dogaja pod gladko bukvino skorjo koliko vrstam metuljev je vrba zatočišče pomeni če gozdu ... V njej je iskal rastline in druge snovi, včasih tudi živali, iz katerih si je naredil pripravke in jih užival, iskal pa je tudi naravne vire, zdravilne kraje, energijske točke, vrelce in območja, kjer je lahko lajšal svoje tegobe in bolezni.

Opis. V knjigi so opisane navade in življenjska okolja najosupljivejših živali sveta, vse od nežnih goril do strašnih tigrov.

POVEZANE KNJIGE