Kam so šle vse jagode?

Kam so šle vse jagode? - Sally Rippin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
8,38 MB
IME DATOTEKE
Kam so šle vse jagode?.pdf
ISBN
9110616516003

OPIS

Brina in tajni detektivski klub sta pred novo uganko. Z vrta pri Miki so izginile vse zrele jagode. V tajnem detektivskem klubu so odločeni, da bodo našli zmikavta! Je bil mogoče vrtnar? Ali soseda, ki je ravno kuhala jagodno marmelado? Naj bo kdor koli že, tajnemu detektivskemu klubu ne bo ušel!

Žal ne zaradi tega, ker bi ljudje manj obolevali, pač pa marsikateri niso iskali zdravniške pomoči zaradi strahu pred okužbo ali pa niso mogli priti do ustreznega ... kam so šle vse rožice. Tweet.

Hribernikova ulica 1, 3330 Mozirje, Tel. 03 837 01 80, Faks 03 837 01 81, E-MAIL: [email protected] Kam so šle vse sanje? »Ker Peter Klepec je sanjal, sanjal o moči, milo sanjal ob vročih poletnih dneh, v senci pod tisto staro tepko; tako lepe in sladke so bile podobe, ki jih je gledal s svojim srcem, da bi ga bilo strah, če bi se te sanje nenado-ma uresničile in bi jih ne bilo več.

POVEZANE KNJIGE