Ibra

Ibra - Yvette Žoltowska-Darska | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yvette Žoltowska-Darska
DIMENZIJA
3,6 MB
IME DATOTEKE
Ibra.pdf
ISBN
4868616755360

OPIS

Prva mladinska biografija Zlatana Ibrahimovića.Ko je bil otrok, je imel na mizi velikokrat samo suh opečenec. Star je bil šest let, ko so mu ukradli ljubljeno kolo. Pri desetih letih so ga ločili od sestre. Pri trinajstih so starši soigralcev zahtevali, naj ga odslovijo iz kluba. Kasneje je postal kapetan švedske državne reprezentance, igral je v najelitnejših evropskih klubih in postal do takrat najdražji nogometaš v zgodovini nogometa. Ima črni pas v tekvondoju in v domovini ga imajo raje kot kralja.Ibra je zgodba o fantu, ki je odrasel na ulici in postal junak. Ob njegovi zgodbi se nam v grlu dela cmok, obenem pa se v nas krepi prepričanje, da lahko vsakdo najde svojo pot, če je le dovolj zagret, nadarjen in odločen.Yvette Żółtowska-Darska je ljubiteljica nogometa, fotografiranja in Toskane. Zaradi sinove ljubezni do nogometa se je odločila napisati zbirko knjig za otroke o njihovih nogometnih vzornikih. V njej sta doslej izšli knjigi Messi: mali deček, ki je postal velik nogometni junak in Ronaldo: fant, ki je vedel, kaj hoče. Obe sta na seznamu prodajnih uspešnic in sta dosegli velik mednarodni uspeh.

IBRA was developed in 1993-94 and is endorsed by all levels of government as a key tool for identifying land for conservation The latest tweets from @Ibra_official 46.8m Followers, 22 Following, 762 Posts - See Instagram photos and videos from Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) On the IBRA entry level, all health professionals in orthopedy and/or traumatology can join by mouse-click through our IBRA website. The new IBRA member gets regular updates on IBRA events, access to our database with an increasing number of documents, presentations, recorded webinars, event pictures, and contact options to others members. 2017.04.23 | Zlatan's Instagram.

Journal of Apicultural Research. 502-239-4000. news/updates; forms; rule book; national finals; preferred shows; membership card The iBRA-NET is a multi-disciplinary group of breast and plastic surgeons, allied professionals and patients from across the UK.

POVEZANE KNJIGE