Glista na begu

Glista na begu - Tomaž Lavrič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Lavrič
DIMENZIJA
7,82 MB
IME DATOTEKE
Glista na begu.pdf
ISBN
3636549512323

OPIS

Hm... Veste, tale Glista ni ravno vzoren glavni junak. Ni preveč lep in močan, tudi ne pretirano pameten, niti ni najbolj pogumen, pošten in prijazen. Nesramen je in gobezdav. Rad kaj spije in pokadi. Rad nadleguje poštena dekleta. Rad kaj zmakne. Delo mu ne diši.A ima tudi dobre lastnosti. Hm... No ja, gotovo jih ima.Če nič drugega, zna hitro teči.Kdove zakaj ga imajo vsi v kvartu za malo barabo, čeprav nikomur nič noče. Ponavadi visi v Pajzlu, žuli svoje pivo in se lepo briga zase. Ampak težave ga vedno nekako same najdejo.To mora biti karma.

januarja. Obiskovalci si bodo v stebriščni dvorani v pritličju lahko ogledali originalne risbe in povečave politično-satiričnega stripa Diareja, ilustracij iz Mladine in naslovnic Mladine, v prvem nadstropju galerije bodo razstavljene originalne risbe za stripe Rdeči alarm, Bosanske basni, Slepo sonce in Glista na begu ter za zbornik Slovenski ... Glede na to, da je pogostost pojavljanja pri otrocih nekajkrat večja kot pri vseh ostalih skupaj, bomo izpostavili parazita Enterobius vermicularis (podančico). Kako se okužimo z glistami.

Album žal samo v hrvaščini. A zzardo D'Amore - Jedrnat in duhovit gangsterski triler iz leta 1994, kriminalka po motivih igralniške afere Hit, v kateri mafijcem obraze posodijo najvidnejši predstavniki takratne slovenske politične scene, s pokojnim Janezom Drnovškom na čelu. Zagrebška založba Fibra je letos izdala že tretji strip album Tomaža Lavriča - po albumih Glista na begu in Bosanske basni je tako v hrvaškem jeziku izšel tudi album Evropa.

POVEZANE KNJIGE