Čas je morilec

Čas je morilec - Michel Bussi | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Bussi
DIMENZIJA
10,78 MB
IME DATOTEKE
Čas je morilec.pdf
ISBN
3598959455523

OPIS

Clotilde se z možem in hčerjo odpravi na počitnice na Korziko. Na tem hribovitem otoku, očetovem rojstnem kraju, je kot najstnica v hudi prometni nesreči izgubila starše in brata, sama pa čudežno preživela. Zdaj prvič po 27 letih obišče njihov grob in stare starše, vplivno korziško družino, ki ima v lasti polovico otoka.Njena vrnitev v ta neokrnjeni sredozemski raj sproži niz nenavadnih dogodkov, ki mečejo popolnoma drugačno luč na usodno nesrečo ter na dan naplavijo boleče in potlačene spomine. Poleg tega je prepričana, da je njena mati živa. Clotilde se je prisiljena soočiti z vsemi vpletenimi, vendar utegne biti razkritje dobro varovane družinske skrivnosti še bolj boleče in naravnost zlovešče.

Ubijaj v meni seks in ženskost. Najbolj iskani srbski plačani morilec Čaba Đer, vsak trenutek oborožen z nasmeškom, se na Madžarskem zagovarja zaradi dveh umorov. Za enega od spletnih portalov je prek odvetnika povedal nekaj podrobnosti o svojem nasilja polnem življenju. Lucas naj bi bil najbolj množični serijski morilec v ZDA, saj naj bi v 20 letih ubil najmanj 350 ljudi, čeprav je priznal, da je vpleten v 600 umorov.

Čeprav naslov in zaplet napovedujeta temačno zgodbo, se meni zdi precej humorna." - William Friedkin 22-letni Chris Smith je razpečevalec mamil, ki ga je sreča zapustila. Čim je zapustil šov, so mu policisti nadeli lisice zaradi utemeljenega suma, da je ravno on morilec. Umor Jelene Marjanović leto in pol buri duhove v Srbiji; krožile so številne teorije, kdo bi lahko kruto vzel življenje mlade pevke, na koncu se lahko izkaže, da je imela policija odgovor ves čas pred nosom. Filip Zavadlav, 26-letnik, obtožen, da je lanskega januarja s streli iz kalašnikovke na ulici v splitskem naselju Varoš hladnokrvno ubil tri osebe, stare 24, 25 in 38 let, potem pa odšel v bližnji kafič, je danes pričal na sodišču in vse zanikal.Ne vidi se na mestu trojnega zločina, ni kriv in predlaga, da ga nominirajo za Nobelovo nagrado za mir. Mislil sem, da me bodo ujeli.

POVEZANE KNJIGE