Čas je morilec

Čas je morilec - Michel Bussi | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Bussi
DIMENZIJA
9,7 MB
IME DATOTEKE
Čas je morilec.pdf
ISBN
1744866509458

OPIS

Clotilde se z možem in hčerjo odpravi na počitnice na Korziko. Na tem hribovitem otoku, očetovem rojstnem kraju, je kot najstnica v hudi prometni nesreči izgubila starše in brata, sama pa čudežno preživela. Zdaj prvič po 27 letih obišče njihov grob in stare starše, vplivno korziško družino, ki ima v lasti polovico otoka.Njena vrnitev v ta neokrnjeni sredozemski raj sproži niz nenavadnih dogodkov, ki mečejo popolnoma drugačno luč na usodno nesrečo ter na dan naplavijo boleče in potlačene spomine. Poleg tega je prepričana, da je njena mati živa. Clotilde se je prisiljena soočiti z vsemi vpletenimi, vendar utegne biti razkritje dobro varovane družinske skrivnosti še bolj boleče in naravnost zlovešče.

Po tem, ko je umoril lastno mamo, je v zaporu preživel 10 let, potem pa so ga zaradi prenatrpanosti izpustili. II MICHEL BUSSI, ČAS JE MORILEC Knjiga ŽEPNICA, UČILA, broširana, dobro ohranjena. Čas je morilec (Tempo assassino) knjiga avtorja/ice Michel Bussi. Clotilde se z možem in hčerjo odpravi na počitnice na Korziko.

marca 1928 v revni družini v Illinoisu, šolo je obesil na klin že pri 15 letih. V drugi svetovni vojni se je pridružil vojski, leta 1949 pa so ga obtožili vloma v ... Vse, kar morate storiti, je, da nam natančno sporočite, kaj želite, in zagotovo bomo uresničili vaše sanje.

POVEZANE KNJIGE