Bodi moja

Bodi moja - Jennifer L. Armentrout | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer L. Armentrout
DIMENZIJA
12,14 MB
IME DATOTEKE
Bodi moja.pdf
ISBN
2593682886469

OPIS

Teresa Hamilton ima za sabo težko leto: zaradi poškodbe kolena je morala za nekaj časa opustiti sanje o plesni karieri in se vpisati na kolidž. Poleg tega je zagledana v bratovega najboljšega prijatelja, ki z njo ni govoril že od usodnega večera, ko sta se poljubila. Tega poljuba nikakor ne more pozabiti, ker je bil tako zelo poseben, neverjeten, tak, ki ti spremeni življenje.Ko z Jasom vpišeta isto predavanje, preživljata skupaj vedno več časa in vse težje skrivata naklonjenost. Toda nad njima visi skrivnost in nato udari še tragedija v kampusu. Odločiti se morata, kaj sta pripravljena tvegati za ljubezen, zavesta pa se tudi, kaj bosta izgubila, če ne bosta tvegala ničesar …

Daj, bodi moja mala, z mano se poigraj, z menoj boš ti spoznala, kaj je pravi raj. Predstavljamo novi videospot Ansambla Fantje Izpod Lisce. Produkcija: Golica TVInfo: https://www.facebook.com/fantjeizpodlisce/ Domov > Romani > Erotični romani > Bodi moja (trda vezava) Jennifer L.

Si fantič ... BODI MOJA DRUGA POLOVICA. Zasebni stiki ; Moški ; On išče njo ; Iščem.

POVEZANE KNJIGE